Slaap lekker!

Weer lekker slapen!

Heb jij er al lang last van dat je niet genoeg of niet goed slaapt? Word je niet uitgerust wakker en heb je hier last van tijdens je dagelijkse activiteiten? Dan is het belangrijk om hier iets aan te doen, want goede nachtrust is enorm belangrijk voor je gezondheid, zowel lichamelijk als mentaal.

Dankzij recent wetenschappelijk onderzoek is veel meer bekend geworden welke belangrijke processen tijdens de slaap in de hersenen plaatsvinden. Goede slaap is belangrijk voor je concentratie, voor het onthouden van leerstof, voor het automatisch bewegen, zoals bij sport en muziek maken, voor creativiteit, voor het omgaan met anderen, voor je immuunsysteem, voor het verwerken van je dag… Het is echt teveel om op te noemen.
En daarnaast is het voor veel mensen heel vervelend om ’s nachts wakker te liggen.

Misschien heb je al meerdere dingen geprobeerd om beter te slapen. Zo kan het slikken van slaapmiddelen voor een korte periode een oplossing zijn, maar dit is zeker geen duurzame oplossing.
Als jij al langere tijd slecht slaapt en het lukt je niet om dit zelf te verbeteren, dan bied ik jou een veelzijdige succesvolle aanpak aan om in een paar maanden tijd weer op natuurlijke wijze te kunnen slapen. Samen gaan we letten op jouw bioritme, je wensen en je gewoontes, ook is er gelegenheid om inzicht te krijgen in de oorzaak van je slaapprobleem. Deze oorzaak is vaak de ‘angel’ die eruit mag, waarna snelle verbetering optreedt.

Zo kun je weer beter en prettiger functioneren en verbetert je gezondheid.

Slaap lekker!