Wat anderen zeggen

Presentatie-angst

Ik heb Dianne ervaren als een prettige, betrokken vrouw. Ik wilde enkel behandeld worden met EMDR en daar heeft zij ook gehoor aan gegeven. Ik vond dat de sessies goed waren opgebouwd, in een logische volgorde. Daarbij gaf zij ook nog handige tips en tools mee om thuis toe te passen. Kortom, ik heb het als een prettige, nuttige therapie ervaren.

Anneke

Verslaving

Ik ben bij Dianne gekomen omdat het mij keer op keer niet lukte om los te komen van verslavingen. Met de lessen van Dianne heb ik geleerd wat een verslaving is en hoe deze grip op mij hield. Deze inzichten hielpen al enorm maar de grootste verandering heeft plaats gevonden nadat we tijdens een sessie bij mijn kern pijn terecht kwamen. Nadat ik erachter was gekomen waar de oorsprong van mijn verslaving lag kon het helen beginnen en voelde ik me bevrijd. Ook was er aandacht voor de toekomst, hoe ga ik dit volhouden en hoe ga ik om met verleiding en oude patronen. Kortom Dianne heeft mij geholpen bij alle aspecten van mijn verslaving. Elke sessie wist zij de prioriteit te vinden om daar vervolgens mee aan de slag te gaan!

Julia

Nachtmerries

Na mijn hartinfarct in 2019, waar ik mij snel overheen zette, kreeg ik last van nachtmerries. Altijd was het thema doodgaan.
Op advies van de fysiotherapeut heb ik bij Dianne EMDR sessies gedaan waarbij bleek dat ik het infarct niet echt verwerkt had. En dat ik wel vaker snel over vervelende gebeurtenissen heen stap, omdat dat vroeger handig was. Ik had maar twee EMDR-sessies nodig.
Daarna heb ik geen nachtmerrie meer gehad!

Marianne

Presentatie-angst

Graag wilde ik werken aan m’n spreekangst. Ik heb spreekangst ontwikkeld na het ervaren van een paniekaanval tijdens een presentatie. Na het lezen van de goede reviews, ben ik gestart met een behandeling bij Dianne. Wat voor mij het meest waardevol was tijdens de behandeling, is het prettige contact met Dianne en dat ik voelde dat ik gedurende de behandelingen steeds meer kracht en zelfvertrouwen ontwikkelde. Ook de huiswerkopdrachten aan de hand van affirmaties en een meditatie hebben mij meer rust en vertrouwen gegeven. Door de combinatie van EMDR en de huiswerkopdrachten werd de werking van de behandeling versterkt. Ik heb nog geen presentatie hoeven te houden, maar ik voel dat er een hoop aan negatieve lading van af is. EMDR is een bijzondere, snelle en effectieve behandeling. Ik raad het aan om bij Dianne in behandeling te gaan, omdat zij prettig in het contact is en zij een vakprofessional is. Ik gun een ieder die hier aan toe is om bij Dianne in zorg te komen!

Sandra

Slaapprobleem

Begin mei 2020 begon ik opeens heel slecht te slapen.  Ik was hele nachten wakker. Alleen door slaappillen kon ik een beetje slapen. Ik werd in een korte tijd  depressief en huilde veel. Ik heb toen vele hulpverleners in de reguliere en aanvullende zorg bezocht. Dit heeft mij veel geld gekost, maar helaas niets opgeleverd. Ik ben naar een slaapcentrum verwezen, daar hebben ze geconcludeerd dat ik voor 94% een goede slaapster ben. Maar toch bleef ik heel slecht slapen.
Na een paar maanden heeft een goede vriendin zich over mij ontfermd en zo is mijn genezing begonnen. Maar ik had voor de laatste stap van het proces een coach of specialist nodig om mij te helpen met het los laten van mijn probleem. Ik was eigenlijk klaar met specialisten, maar heb Dianne toch een kans gegeven. Groot was mijn verbazing hoe zij met mijn case omging. Ze schreef alles op en nam tijd en moeite om naar mijn verhaal te luisteren.

Dianne zocht naar oefeningen die werkten voor mij en die ik fijn vond om te doen.  Doordat ze alles opschreef en ook goed kon luisteren, gaf ze me advies dat ik echt kon gebruiken. Ze was zo intensief bezig en ze nam de tijd voor me. Na mijn eerste bezoek wist ik direct dat ze een goede therapeut is. Ik had eindelijk de goede handvatten gekregen, zodat ik helemaal kon genezen.

Dianne is een prettig persoon en is echt geïnteresseerd in haar cliënten. Ze neemt de tijd om over je leven te praten, doet onderzoek naar jouw verhaal en kiest de passende behandelingsmethode. Als je goede hulp wilt raad ik je aan om naar Dianne te gaan.

Mavis

Paniekaanvallen

Beste Dianne,

Je hebt mij enorm geholpen om van mijn erge paniekaanvallen af te komen. Door jou heb ik geleerd om met mijn angststoornis om te gaan en de paniekaanvallen onder controle te houden. Van een ademoefening tot aan de EMDR-therapie, het heeft mij heel erg goed geholpen bij mijn vooruitgang. Ik zou mensen zeker aanraden om bij jou te komen als zij last hebben van mentale klachten. Je denkt goed mee met de klachten van de cliënt en weet hoe jij hiermee te werk moet gaan. Ik wil je heel erg bedanken voor alles.

Met vriendelijke groet,

Avinaash

Verwerking

Dianne heeft mij goed geholpen naar mezelf te (leren) luisteren en me weer te laten voelen. Dankzij de therapie heb ik oud zeer een plekje gegeven. Ze heeft me echt geholpen mijn hulpvraag te realiseren! Erg dankbaar voor!

Dominique

Verslaving

Na 3 behandelingen ben ik nu van het roken af. Wat een bevrijding! Dianne is een zeer betrokken en fijne therapeut.

Yvonne

Ontdek jezelf

Ik vond dat Dianne de sessies heel goed had voorbereid. Ze luisterde goed en vroeg op professionele wijze door. Haar rustige stemgebruik maakt dat je direct kan ontspannen. Verder heeft elke sessie een eigen thema en word je met behulp van oefeningen inzicht verschaft in jouw persoonlijke situatie. Zonder dat je het eigenlijk beseft, werk je toe aan het krijgen van meer regie en inzicht in je persoonlijke situatie, voel je je veilig om dit met haar te bespreken en kan je op haar kennis vertrouwen. Dianne weet waar ze het over heeft, heeft een professionele houding en is discreet. Ik heb veel aan deze sessies gehad omdat patronen in mijn persoonlijke situatie ingeslepen zijn. Ik had een helikopter nodig om dit te overzien. Zo’n helikopterpiloot is Dianne. Met behulp van Dianne en hypnotherapie ben ik in mijn kracht gaan staan.

Vlinder

Ontdek jezelf

Ik heb veel therapie bij Dianne gehad. Ik ken Dianne als een warm en betrokken mens die heel goed en aandachtig kan luisteren en rust uitstraalt. Volgens mij heeft zij van nature een aangeboren talent om als therapeut te werken. Daarom kan zij snel en juist een goede probleemdiagnose stellen en de juiste richting voor de therapie bepalen. Tijdens de sessies blijft zij haar vinger aan de pols houden wat uiteindelijk tot geweldige resultaten leidt.
Tijdens de sessies was ik altijd verbaasd hoe Dianne de kern van het probleem naar boven weet te halen met de nodige inzichten voor de cliënt. Ik ervaar Dianne als een deskundige, energieke en gemotiveerde therapeut met passie vanuit haar hart. Ik beveel haar daarom van harte aan!

Olivia

Burn-out

Dianne is erg goed in wat ze doet. Ze is sensitief en weet de juiste dingen te zeggen. Ze neemt alle tijd voor je en straalt rust uit. Ze heeft me goed geholpen.
Als het nodig is kom ik zeker terug!

Natascha

Ontdek jezelf

Ik ben zeer tevreden met de oefeningen van de therapiesessies bij Dianne. Er is weer gevoel op mijn ziel geverfd en ik ben goed op weg geholpen naar het verbeteren van mijn persoonlijkheid.

Tony

Zelfvertrouwen

Dianne was een uitstekende gids om mij te begeleiden bij mijn eerste hypnose-ervaringen. Haar persoonlijkheid, een mix van deskundigheid, vertrouwen en luistervaardigheden, maken haar een goede therapeut. Dit maakte dat ik me snel kon ontspannen en ook dat ik snel positieve effecten kon bereiken dankzij de therapie.

Karine